Zoeken

Interview Manifestatie Magazine

Ik wil de connectie tussen mens en dier maken en laten zien

Jarenlang heb ik als producer voor verschillende televisieprogramma's gewerkt. Een mooie tijd, maar mijn levenslange liefde voor dieren en natuur kon k in die wereld niet kwijt. Ik voelde dat ik daar meer mee wilde doen, maar wist niet hoe. Corona bleek mijn stok achter de deur: ik volgde mijn gevoel, stopte met mijn werk en sprong daarmee in het diepe. Niet wetende wat ik precies moest gaan doen, besloot ik in stilte en vanuit vertrouwen te wachten op mijn nieuwe pad. Nu, een jaar later, weet ik het moment nog zo goed dat ik op de bank zat en keek naar een stapel plaids. Het verbaasde mij ineens dat eigenlijk iedereen. weleen plaid in huis heeft, maar vrijwel niemand weet waar en hoe deze gemaakt worden. Ik kreeg een ingeving: wat als ik een plaid ontwikkel waarvan et hele proces inzichtelijk is? Nog geen week later stond ik op een vlasplantage in Zeeland en een maand later vloog ik naar Litouwen om mijn eigen linnen plaids te ontwerpen. Puur op onderbuik, gut feeling, sturing. Ik weet niet precies wat het was - maar het voelde heerlijk. Als je het over manifesteren hebt: mijn eigen bedrijf was geboren, vanuit vertrouwen dat het juiste ging gebeuren.


Tijdens dit zakelijke proces ging tevens mijn persoonlijke proces van start en ook daar werd een lang gekoesterde droom werkelijkheid. Mijn liefde voor natuur en dieren manifesteerde zich namelijk in mijn droomhuis. Een boerderij die niet eens te koop stond, maar waarvan ik in een meditatie zag dat ik er heen moest gaan. Gelukkig heb ik een man aan mijn zijde die op mijn ingevingen vertrouwt en zo gingen we diezelfde dag nog langs. We voerden een bijzonder gesprek met de eigenaar en het leek wel of het zo moest zijn. Niet veel later verkochten we namelijk ons huis en verhuisden we naar de desbetreffende boerderij. Hier kan en mag eindelijk mijn liefde voor dieren gaan stromen. Het lijkt alsof alles hier samenkomt.


Hier ik dieren opvangen die slecht behandeld zijn, ze met mijn liefde verzorgen om ze vervolgens als therapiemiddel in te zetten voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend en vooral niet-oordelende oor. Geheimen zijn bij dieren namelijk altijd veilig. Ik wil de connectie tussen mens en dier maken en laten zien dat wij allen - mens, dier en natuur - uit liefde en energie bestaan. Daarmee is mijn purpose of life, mijn allergrootste liefde en mijn mooiste manifestatie, bereikt.


Manifestatie Magizine - 02 - december 2021